Se vores åbningstider i påsken – Gældende fra den 6. april

Peugeot 208

Muskuløs minibil med masser af momentum og fremragende køreegnskaber

Brugt Peugeot 208

Med sit über-muskuløse design, skarpe linjer, masser af rummelighed og godt med momentum, er der rigtig god grund til at kaste øjnene på en brugt Peugeot 208. Brugte Peugeot 208 hører til i klassen af minibiler – og med god grund. Det er en kompakt 5-sæders bybil, der hverken går ned på køreglæde eller udseende.

Brugte Peugeot 208 har smukt udførte LED-lygter kombineret med et maskulint kølergitter og rene linjer. Lige så snart du lister ind bag rattet, kan du næsten ikke undgå at blive forført at det gennemførte cockpit og knivskarpe design – og når speederen trædes i bund, er du med garanti solgt. Peugeot 208 byder nemlig på formidable køreegenskaber.

Det er dog ikke kun designet, der er kræset for i Peugeot 208. Der er ligeledes kræset for køreegenskaber og pris.

Finansiering af din bil

Se alle vores brugte Peugeot 208 her

Fremragende køreegenskaber

Motorprogrammet rækker fra benzinmotorer over dieselmotorer til sidste skud på stammen: En elmotor. Alle performer fantastisk og giver god brændstoføkonomi.

Peugeot 208 er den oplagte lille familiebil, som både er brændstoføkonomisk og har fint med plads. Bagagerummet kommer i en størrelse af omkring 325 liter, hvilket giver fin mulighed for opbevaring til familiens sager. Sikkerheden er god og komforten i top. En brugt Peugeot 208 er også helt oplagt som pendlerbil. Den kører som en drøm på snoede og bakkede landeveje. Den er let at styre og er ligeledes dejligt stabil på motorvejen – også når speedometeret banker op mod de høje hastigheder.

Godt med udstyr i brugte Peugeot 208
Én ting er motorerne i brugte Peugeot 208. Had med udstyret? Blandt brugte Peugeot 208 finder du op mod 5 forskellige udstyrspakker. Her bliver du blandt andet mødt af alt fra lækker touchskærm over aircondition til panoramatag og hækspoiler. Udstyret afhænger af den valgte udstyrsvariant. Med en brugt Peugeot 208 uanset drivmiddel og udstyrsvariant er du sikret en kanon bil i høj kvalitet til få penge. Du bliver desuden forkælet med et dejligt lav støjniveau i bilens kabine.

Køb brugt Peugeot 208 hos Bilhuset Køge

Hos Bilhuset Køge forhandler vi brugte Peugeot 208 i et væld af årgange og udstyrsvarianter. Når du handler brugt Peugeot 208 hos os, handler du med et bilhus, som har et passioneret forhold til det franske mærke. Ja, faktisk kan vi hos Bilhuset Køge tilbyde dig mere en 30 års erfaring med Peugeot, hvilket betyder at vi har en exceptionel bred viden inden for brugte Peugeot.

Har du fundet den helt rette brugte Peugeot 208 her hos Bilhuset Køge, hjælper vi dig selvfølgelig også med at finansiere dit køb. Vi samarbejder med Santander Consumer Bank samt Jyske Finans og kan derfor sammen finde ud af hvilke finansieringsmuligheder, der passer bedst ind i din privatøkonomi. Du kan altid læse mere om finansiering hos os i Køge lige her.

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?