Skip to main content

Skadecenter

Til at supplere vores store og moderne værksted, har vi et ambitiøst, professionelt og hårdtarbejdende skadecenter, fyldt med veluddannede pladesmede, som er specialister i lige netop din bil. Hvis skaden skulle ske, og du bliver impliceret i et uheld, så er det disse pladesmede, der skal bringe din bil tilbage til den oprindelige stand. 

Lad ikke en skade ødelægge bilens sikkerhed eller garanti

Forsikringsselskaber er altid en meget nær samarbejdspartner i et skadesforløb, men det er vigtigt, at du stiller krav til netop dit forsikringsselskab, hvis skaden skulle ske. Ofte vil de nemlig henvise til værksteder, som de har en økonomisk aftale med. Som bilejer er det i sidste ende op til dig at benytte det værksted, som du stoler på, og som du mener er de rette til at tage sig af din Peugeot.

Vores kunder må ikke være ringere stillet på grund af en pludselig opstået skade, derfor sikrer vi, at kvaliteten og sikkerheden bliver bragt tilbage til samme høje niveau som før skaden.

Er skaden sket?

Sådan kommer du videre i skadesforløbet

Har du fået en bule i bilen eller anden form for skade på bilen, skal du gøre følgende:

  1. Kontakt dit forsikringsselskab og anmeld skaden
  2. Fortæl forsikringsselskabet at du ønsker reparationen udført hos Bilhuset Køge
  3. Kontakt os HER og fortæl os om skaden
  4. Vi kontakter dig derefter for at aftale en tid, hvor du kan aflevere bilen
  5. Når du ankommer til vores skadecenter, gennemgår vi skaden med dig
  6. Er det en kaskoskade, kan du få udleveret en gratis lånebil
  7. Vi danner os et overblik over omfanget af skaden og udbedrer den
  8. Inden vi returnerer bilen til dig, sørger vi for, at den er rengjort og støvsuget
  9. Du bliver kontaktet og får at vide, at din bil er klar til afhentning.

I dag kan du anmelde en skade online nemt og hurtigt hos de fleste forsikringsselskaber.

Stil krav til dit forsikringsselskab

Først og fremmest skal du kræve af dit forsikringsselskab, at din bil bliver repareret på et autoriseret værksted. Det er din bedste sikring for, at både passiv og aktiv sikkerhed i bilen føres tilbage til det oprindelige niveau, og at alt er udført korrekt. Din bil kan i sidste ende tabe værdi, og du kan miste din garanti mod indefra kommende rustgennemtæring, så det er ikke et urimeligt krav.

Du skal ikke foretage dig andet, end at få bragt din bil til vores værksted, og anmelde skaden hos dit forsikringsselskab. Vi klarer efterfølgende kontakt til dit forsikringsselskab, taksator og naturligvis reparationerne.

Fri lånebil mens du venter

Sammen med ærgrelsen, over at have fået en skade, kommer alt besværet. Kan skaden ikke klares på en enkelt dag, skal du oven i købet undvære din bil. Når du får bilen repareret på vores autoriseret værksted, stiller vi en lejebil til rådighed for dig i perioden, hvor vi reparerer kaskoskaden. Dermed kan din hverdag hænge sammen, indtil du får din egen bil tilbage.

* Gælder kun ved kaskoskader, der kræver arbejde mere end 1 dag. 50 km pr. dag i gennemsnit. Ekskl. brændstof, forsikring og overkørte kilometer.

Hvis skaden sker

Kommer du ud i et uheld, kan det være en stor hjælp at have en tjekliste parat, der remser op, hvad du i dette tilfælde skal huske. Nedenfor kan du downloade en sådan tjekliste kombineret med en blanket til at udfylde modpartens og vidnernes data samt en skitse til at tegne uheldsstedet ind. Det er en god idé at printe den og lægge den i handskerummet.