Skip to main content

En del af DBFU

Bilhuset Køge er en del af DBFU, der står for Dansk Bilforhandler Union, og BrugtBilGarantiFonden, som er et netværk for troværdige brugtbilsforhandlere.

DBFU er din garanti for, at bilforhandleren opfylder sine økonomiske forpligtelser overfor dig som brugtbilskøber.

Hos Bilhuset Køge ønsker vi at være med til at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler og mener, at alle fortjener ordentlig og grundig vejledning, når det gælder bilkøb.

Når du køber din brugte bil hos os, er du derfor garanteret en sikker og pålidelig aftale med rimelige og fordelagtige vilkår samt masser af garanti.
Besøg DBFU’s hjemmeside her.

De hjælper og rådgiver bilforhandlere heriblandt os, så du som kunde og bilkøber, kan sikre dig, at dem du handler med, har styr på de seneste love og regler omkring alt, hvad der vedrører bilhandel og de ting, der følger med.

En del af Bilbranchen

Hos Bilhuset Køge er vi også en del af Bilbranchen DI, som er en brancheorganisation under Dansk Industri. De hjælper og rådgiver bilforhandlere heriblandt os, så du som kunde og bilkøber, kan sikre dig, at dem du handler med, har styr på de seneste love og regler omkring alt, hvad der vedrører bilhandel og de ting, der følger med.

Skriv til os på nedenstående kontaktformular

Du er altid meget velkommen til at skrive til os gennem denne kontaktformular.
Vi glæder os til at høre fra dig!