Skip to main content

Bliv klogere på leasing

Hos Bilhuset Køges tilbyder vi vores kunder valget mellem 2 måder at lease deres varebiler på, nemlig operationel leasing og finansiel leasing. Til dig som ikke er helt skarp på hvad forskellen på disse to leasingtyper er, og som ønsker at finde ud af hvilken type der passer bedst til dine ønsker og behov, har vi sammensat en kort forklaring, så du kan få det fulde overblik.

Leasing typer

Operationel leasing

Denne form for leasing giver dig som kunde den helt store fordel, da meningen er at den ikke indebærer nogen form for risici for dig.

Du får den fulde brugsret over køretøjet - samtidig med, at omkostningerne til service og dæk også er dækket ind under din leasingydelsen.

Når man vælger denne løsning skal bilens restværdi ikke regnes med i den endelige opgørelse - man afleverer køretøjet, når leasingperioden er slut - og det er dét.

Finansiel leasing

Denne form for leasing er den løsning som man ofte ser i forbindelse med leasing af varebiler.

Her får din virksomhed beregnet en fast månedlig ydelse - og samtidig får bilerne stillet til rådighed, uden at virksomhedens likviditet bliver belastet.Du får fuld brugsret til bilen, ligesom der er fuld fradragsret på selve leasingafgiften.

Efter endt leasingperiode skal du sælge bilen til en tredjepart - men købsprisen for bilen er aftalt i forbindelse med, at leasing-kontrakten blev indgået.