Skip to main content

Glasskade

Stenslag eller rudeskift?

Får du et stenslag, er det vigtigt, at det hurtigt bliver repareret korrekt. Hos Bilhuset Køge har vi den ekspertise og specialuddannelse, det kræver. En hurtig indsats sikrer dig et langt bedre og mere holdbart resultat.

 

Kan stenslaget laves, eller skal ruden skiftes?

Stenslag er ærgerlige, men kan være svære at undgå. Før i tiden betød et stenslag altid udskiftning af forruden, men sådan er det heldigvis ikke længere.
Så længe stenslaget ikke er i synsfeltet, og ruden ikke er revnet for meget, kan det i dag repareres så godt, at det næsten bliver usynligt. Hos Bilhuset Køge udføres reparationen under teknisk og miljømæssigt forsvarlige forhold.

Vi samarbejder i øvrigt med alle forsikringsselskaber.
Kontakt dit og hør mere.

 

Rudeskift

Er ruden revnet for meget, eller er stenslaget i synsfeltet, skal ruden udskiftes. Det lyder dyrt, men hos Bilhuset Køge har vi altid gode priser på forruder.

Det er en god idé at vælge os som autoriseret skadecenter til at udskifte ruden for dig. I moderne biler udgør forruden nemlig en vigtig del af bilens konstruktion og dens vridningsstabilitet. Derfor er en korrekt montering af ruden altafgørende for bilens balance, sikkerhed og fortsatte garanti mod indefra kommende rustgennemtæring.

 

Kampagne på elektronisk p-skive v. rudeskift

Er uheldet ude og din bil er på værksted til skift af forrude, tilbyder vi en særpris på køb og montering af den elektroniske p-skive, Park-solar, i et eksklusivt design og fået både med og uden model logo. P-skiven koster 349,- kr. Du sparer 250.
Parkeringsskiven er udstyret med genopladeligt lithium-ion batteri og solcelleteknologi der sørger for at uret altid er i drift.
Tilbuddet gælder til alle biler i forbindelse med forrudeskift (gælder også reparationer betalt af dit forsikringsselskab)