Skip to main content

Vores værdier

Kunden er altid førsteprioritet

Som kunde hos Bilhuset Køge vil du altid opleve, at god service er vores absolute første prioritet. Vi går altid efter at skabe langvarige forhold til vores kunder, og sætter en ære i at kunne tilbyde dem grundig og troværdig vejledning og rådgivning, når vi skal hjælpe med et bilkøb.

Med over 30 års erfaring i bilbranchen og over 30 år med en forkærlighed for Peugeot og efterfølgende forhandling og kærlighed til yderligere 4 bilmærker (Citroën, Fiat, Hongqi og Voyah), kan vi sikre vores kunder en exceptionel høj og bred faglig kompetence. Det skinner igennem i alle husets afdelinger, så selvom du befinder dig i salgsafdelingen eller skal have din bil på værksted, kan du trygt stole på, at din bil er i de bedste hænder.

Hos Bilhuset Køge kan du altid forvente en flot og overskuelig biludstilling med de nyeste bilmodeller, og et smilende personale, der har tid og lyst til at fortælle dig alt du kunne have brug for at vide om vores modeller.

Hvis du skal have din bil til service, er du hos Bilhuset Køge garanteret autoriseret ekspertise og knowhow til en konkurrencedygtig pris. Hos Bilhuset Køge har vi indgående kendskab til netop din bil. Vi lægger stor vægt på, at du som ejer eller bruger af én af vores bilmærker, kan komme på autoriseret værksted, og opretholde dine garantier, din bils værdi, og få din bil repareret med originale reservedele uden at det skal koste mere end hos de frie uautoriserede værksteder. Vi holder os fra kortsigtede løsninger og sørger for at opgaven altid bliver løst med omtanke og umage. 

Så tænk på os næste gang din bil skal til service, så sørger vi for at du oplever forskellen.

Vores grønne profil

Vi arbejder med god ledelse på mange fronter, bl.a. omsætter vi gode intentioner til operationelle handlinger, vilkår og muligheder for vores kunder, vores medarbejdere og for fremtiden inden for den grønne omstilling, og vi vil fortsætte med at fokusere vores grønne kræfter, og har en ambition og et ønske om altid at være på forkant i vores branche inden for mulige klimaløsninger.

Vi arbejder med bæredygtigt grundlag gennem vores ejendoms- og infrastruktur, bl.a. med fjernvarme, som vi netop er overgået til, og vores lyskilder er LED med automatiseret lys- og adfærdsregulering, hvor 40% af elektriciteten er dækket via solceller, og hvor vi øger antallet af solceller yderligere, så vores kunder og vores egne biler kan få maksimeret grøn strøm i forbindelse med salgsorganisations omstilling til grønne biler.

Vi har derudover stort fokus på korrekt miljøhåndtering af affald, og optimerer faciliteter og adfærd i organisationen, således vi arbejder med høj kvalitet med hensyn til miljøet, og vi vil løbende stille os selv nye mål og foretage investeringer, der er med til at sikre os en grønnere fremtid.

VORES FORMÅL

Bilhuset Køge A/S er det komplette bilhus. Vi tilbyder fremtidens løsninger inden for mobilitet & mobilitetsservices. Vi er en kundeorienteret organisation, hvis vision er at styrke relationen til vores kunder via fortsat udvikling af den digitale kunderejse samt en stærk og bæredygtig forretningsstrategi- & plan. Vi ønsker at være forankret lokalt i det markedsområde, som vi er tildelt, og vi vil fastholde og udvikle vores medarbejdere gennem uddannelse & ansvar.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig!