Skip to main content

Bilhuset Køge

Med dig hele vejen

Hos Bilhuset Køge ønsker vi at være med under hele din rejse, fra det øjeblik du forelsker dig i én af vores biler, til det øjeblik vi giver dig nøglerne til din nye drømmebil. Vi vil altid bestræbe os på at give dig den bedste mulige rådgivning, både i forbindelse med dit bilkøb, men også hvis din bil skal på værksted eller til service. 

Vi har både salgsafdeling, værksted, pladeværksted, klargøring og udlejning samlet under et tag, så vi kommer højst sandsynligt til at se en masse til hinanden. Vi har derfor også en løsning til alle problemer, og uanset hvilken afdeling der er med til at hjælpe dig, kan du føle dig tryg ved tanken om, at alle bliver holdt op imod de samme høje standarder, som vi har her hos Bilhuset Køge.

Det vores ultimative mål at opbygge lange forhold og relationer til vores kunder. Det gør vi ved at yde så god en service, at du med det samme tænker på os, når dit bilbehov ændrer sig. Om du skal bruge noget mere rummeligt, noget med højere indstigning, noget mindre, eller en ekstra bil, kan du være sikker på, at vi står klar til at rådgive og hjælpe dig igen.

Vi har gennem de sidste mange år hjulpet tusindevis af mennesker med at finde den bil, der passede perfekt til deres familie, og det er vores ønske og drive, at hjælpe mange flere fremover.