Skip to main content

Peugeot Expert

Takket være den nye platform har den nye Peugeot Expert Van masser af fordele, der letter dit arbejde og opfylder alle dine krav. De moderne motorer sikrer god kørbarhed og høj ydeevne i den daglige kørsel.

fra

BOOK PRØVETUR

Fremtidens varebil

Den nye Expert kan fås nu i 3 længder, L1, L2 og L3. Ydermere kan du vælge mellem 5 kraftfulde og miljøvenlige BlueHDi-motorer på hhv. 95, 115, 120, 150 og en 180 hk med automatgear. Uanset dit behov og erhverv, er der en Peugeot Expert, der kan skræddersyes til netop dig.

Peugeot Expert
Let at laste
Udstyret med ModuWork, i den nye Peugeot Expert, kombineres kompakte udvendige mål med maksimal lastkapacitet – to vigtige faktorer i klassen. Varebilen er forsynet med sidehængslede bagdøre (50/50), som option fås ruder med varme og vinduesviskere, alternativt tophængslet bagklap. I L3 versionen fås bagdørene med 250° åbning, så de ikke spærrer vejbanen, mens man læsser af og på. Samtidig kolliderer de ikke med sideskydedørene, når de åbnes. Den isolerende skillevæg med rude, der fås som alternativ til standardskillevæggen, giver større lyd- og varmekomfort. Yderligere bringer den mere dybde og øger muligheden for justering af førersædets ryglæn, hvilket bidrager til en ergonomisk bedre førerplads og større komfort for føreren.
Peugeot Expert
Design
Peugeot Experts nye markante design giver den et robust og elegant look. Proportionerne mellem fronten, førerpladsen og varerummet er harmoniske. De rene linjer understreger den moderne silhuet og det nye lodrette kølergitter er ekstra højt placeret. Tilsammen gør det Peugeot Expert let genkendelig ved første blik. I Peugeot Experts kabine oplever du stor kørekomfort. Det integrerede trinbræt gør det let at komme op i det højt placerede sæde, hvor du har et godt udsyn over vejen. Den funktionelle og ergonomisk indrettet førerplads har samme kørestilling som i en personbil og er forsynet med en lang række opbevaringsrum.
Peugeot Expert
Teknologi
Ved hjælp af MirrorScreenifunktionen kan du tilslutte din Smartphone til USB-stikket i instrumentbordet. Herefter kan du anvende nogle af din telefons apps direkte på bilens 7” touch-skærm. Du finder let rundt ved at anvende den nye generation af 3D navigation med internetopkobling og stemmegenkendelse. Der er adgang til systemet via touch-skærmen og det indeholder desuden opkoblede tjenester og real-time trafikinformationer fra TomTom Traffic. Ud over det er den proppet med udstyr som lane assist, active safety brake, blind spot detection, automatisk skift mellem nærlys og fjernlys, skilteaflæsning og bakkamera.
    Har du brug for flere information?
    PEUGEOT DANMARK

    Bestil gratis prøvetur

    BOOK PRØVETUR