Skip to main content

Handelsbetingelser

Ønsker du at leje en personbil, varevogn, minibus eller særtransportkøretøj af os, betaler du før du afhenter det ønskede udlejnignskøretøj.

Har du brug for en længere lejeperiode, betales et depositum samt første måneds leje, når du afhenter dit udlejningskøretøj.

Fakturaen sammen med lejekontrakten udgør din forsikring på udlejningskørertøjet.

Vi er 100% digitalt, hvilket vil sige, at både faktura og lejekontrakt kommer til dig via SMS samt mail.

Oprettelse

Når vi opretter dig i vores database, vil du få tilsendt en anmodning om samtykke. Dette samtykke kan besvares i 48 timer. Nås det ikke indenfor denne tid, sørger vi for, at du får tilsendt et nyt link. Det koster ikke noget at blive oprettet.

Faktura

Betaling af dit udlejningskøretøj sker via et betailngslink, som bliver sendt til dig, både via SMS samt mail.

Når du betaler via dette link, skal du betale på samme måde, som når du handler online på nettet. Vær dog særlig opmærksom på, at efter du har tastet din kode i MitId, skal  du tilbage på vores website inden betalingen er godkendt. Dette skifte burde ske automatisk, men måden du kan se om betalingen er gennemført, vil være, at du komme tilbage på vores website med en tekst "Tak for din betaling". Skulle du have problemer med betalingen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lejekontrakt

Når du afhenter dit udlejningskøretøj, bliver dit kørekort scannet i vores system.

Ønsker du flere chauffører, er du altid velkommen til at få disse noteret på lejekontrakten. Du kan tage et billede af deres kørekørt, sende det til os eller medbringe dette, når du afhenter bilen. Herefter vil vi noteret dem på din lejekontrakt som ekstra chauffører.

Lejekontraken bliver sendt til dig via SMS samt mail. 

Digitalt gebyr

Alle faktura hos os, pålægges et "Digitalt gebyr" på 50 kr. inkl. moms.

 

Afhentning og aflevering

Når du skal afhente din udlejningsbil eller aflevere den, sker det altid i vores åbningstid, som kan ses under fanebladet kontakt. Det er muligt at hente og aflevere bil alle dage i ugen, med undtagelse af lørdag, hvor vi holder lukket.

Skulle du have brug for at afhente eller aflevere udenfor åbningstid, aftales dette med os inden udlejningsperioden sættes igang.

Det er muligt at stille bilen uden for åbningstid og lægge nøglerne i en sikret nøgleboks. Du skal dog være opmærksom på, at den stilles på eget ansvar indtil personalet møder ind. Nøgleboksen hænger på vores hegn, lige ved indgangen til vores hovedbygning.

Vi afhenter samt afleverer gerne vores kunder på adressen eller på nærmeste station, så skulle du være interesseret i dette, er du velkommen til at give os et kald.

 

Afbestilling

Vi glæder os over at kunne udleje vores køretøjer til vores kunder, og flere af vores kategorier er meget eftertragtet.
Vi er derfor beklageligvis nødsaget til at sige nej til nogle kunder i de mest travle perioder, og af den årsag, har vi måtte indføre et afbestillingsgebyr.

Gebyret er som følgende:

 • 14 dage før - ingen opkrævning
 • 7-13 dage før - 25 % af beløbet
 • 4-6 dage før - 50% af beløbet
 • 1-3 dage før - 80% af beløbet
 • Sammedag - 100% af beløbet

 

Forsikring og selvrisiko

Når du vil leje en bil, varevogn eller bus hos os, er lejeaftalen altid inklusiv ansvarsforsikring og kaskoforsikring. Vi har sammensat alle de forskellige forsikringer i én forsikring, hvilket vil sige, at du er dækket for: dæk, glas, tyveri samt skade i samme forsikring.

Skulle du f.eks. være uheldig at blive påkørt, er du dækket rent forsikringsmæssigt og dette vil ikke belaste din selvrisiko, såvidt du har en modpart.

De fleste af vores køretøjer har en obligatorisk selvrisiko på 6.000 kr.
Enkelte modeller har en selvrisiko på 12.000 kr.

Alle vores køretøjer gennemgår en kontrol for kilometer samt skader inden aflevering , og igen når bilen vender retur. Alle skader er noteret på lejekontrakten. HUSK, derfor at gennemgå køretøjet inden afhentning sammen med udlejer. Afleveres et køretøj med en skade, skal lejer betale en selvrisiko. Viser det sig, at bilen kan laves billigere end selvrisici bliver lejer kontaktet og modtager differencen fra beløb til selvrisiko.

 

Vilkår for lejebetingelser

 • Motorkøretøjet må kun føres af lejeren eller af de i nærværende kontrakt navngivne personer.
 • Motorkøretøjet må ikke fremlejes eller benyttes erhvervsmæssigt til befordring af personer.
 • Motorkøretøjet må ikke anvendes til befordring af flere passagerer, end det er beregnet til.
 • Motorkøretøjet skal tilbageleveres på ejerens plads til den fastsatte tid og i samme stand som ved modtagelse.
 • Rygning er IKKE tilladt; overtrædes dette vil der blive tillagt lejeren et rensningsgebyr på 1.495 kr. inkl. moms.
 • Motorkøretøjet må godt benyttes til kørsel udenfor Danmark, informer blot udlejer om dette af forsikringsårsager.
 • Lejemålet omfatter kun ovennævnte tidsrum; det kan kun forlænges ved ny aftale.
 • Speedometer og kilometertæller er plomberet; ved brud af disse plomber tillægges ekstra omkostninger.
 • Eventuelle udgifter for lejeren på grund af uheld under udlejningen, uden aftale med udlejer, er udlejer uvedkommende.
 • Motorkøretøjet skal afleveres i samme rengjorte stand, som ved modtagelse. Ved særlige tilfælde, vil lejer kunne tildeles et rensningsgebyr på 995 kr. inkl. moms.
 • Det er lejers ansvar af sikre at motorkøretøjet er aflåst og sikret i lejeperioden.
 • Lejeren har ved modtagelse af motorkøretøj kontrolleret, at dette er i forskriftsmæssig stand særlig med hensyn til styretøj, bremser, signal- og tegngivningsapparater samt lygter.
 • Enhver parkeringsafgift, standsningsafgift eller fartbøde i lejeperioden betales af lejer.
 • Ved modtagelse af parkeringsafgift eller anden afgift, opkræves et administrationsgebyr. P-bøder 250 kr., fartbøder 350 kr., bro- og vejafgifter 100 kr. samt erhvervsaffald til genbrugspladser (gulplade køretøjer) 100 kr. alle inkl. moms, udover afgiftens takst. Denne udgift opkræves automatisk via dine indtastede betalingsoplysninger som du har tastet før afhentning af køretøjet.
 • Lejekontrakt må tilsendes til tredjepart, hvis nødvendigt.
 • Motorkøretøjet må IKKE afleveres med lysende eller blinkende tankmåler; ved aflevering med for lavt brændstofindhold, faktureres et påfyldningsgebyr på 250 kr. inkl. moms.