Se vores åbningstider i påsken – Gældende fra den 6. april

Peugeot 508

Den perfekte fusion af æstetik, fransk elegance og teknologi

Brugte Peugeot 508

Kendetegnet for alle brugte Peugeot 508 er den overordnede finish. Hver eneste bil er designet med sådan en præcision og lækkerhed for øje, at hver lille detalje emmer af perfektion. Brugte Peugeot 508 fusionerer dristige linjer, æstetisk design med teknologi og formår at udstråle fransk elegance på bedste vis. Indvendigt er det kræset for detaljerne og ikke mindst pladsforholdene. 

Der er fint med plads til bilens fører og passagerer, ja faktisk er der rigeligt med plads på bagsæderne til teenagere og voksne med lange stænger. Det skyldes blandt andet, at den ultraskønne Peugeot 508 findes som almindelig 5-dørs og som dejlig, rummelig stationcar. Udover masser af plads på bagsæderne er der også godt med plads i bagagerummet.

Finansiering af din bil

Se alle vores brugte Peugeot 508 her

Skønne køreegenskaber

Brugte Peugeot 508 er lig med smart og velkørende. Den velkørende franske bil giver herlig komfort under kørsel og er behagelig og forholdsvis støjsvag på selv de mest ujævne landeveje – styringen er skarp og præcis. Affjedringen er nemlig en af Peugeot 508’s fordele. Men ikke nok med at køreegenskaberne er i top, det er udstyret altså også. Du finder brugte Peugeot 508 i forskellige udstyrsversioner. Her kan du blandt andet få Bluetooth, så du kan tilkoble mobiltelefonen og snakke håndfrit. Derudover finder du alt fra betjening i rattet til automatisk nødopbremsning og blindvinkelsalarm. 

Udstyret i brugte Peugeot 508 er selvfølgelig afhængig af udstyrsvariant og årgang på bilen. Har du spørgsmål til vores brugte Peugeot 508, er du velkommen til at kontakte os.

Køb brugt Peugeot 508 hos Bilhuset Køge

Hos Bilhuset Køge forhandler vi et stort udvalg af brugte Peugeot 508.  Når du handler brugt Peugeot 508 hos Bilhuset Køge er du garanteret en sikker og tryg handel. Vi har nemlig handlet med Peugeot i mere end 30 år og sagt pænt, ja, så har vi hos Bilhuset Køge en lang, hed kærlighedsaffære med Peugeot – og den er ikke slut endnu.

Har du spørgsmål til brugte Peugeot 508, kan vi hos Bilhuset Køge helt sikkert hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Ved du allerede at en brugt Peugeot 508 er bilen for dig, kan du faktisk få den finansieret lige her hos os. Vi samarbejder med Jyske Finans og Santander Consumer Bank, og sammen finder vi ud af hvilken finansieringsmulighed, som passer bedst ind i din daglige økonomi. Læs mere om finansiering her.

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?