Se vores åbningstider i påsken – Gældende fra den 6. april

Peugeot 2008

Lad dig forføre af det maskuline offroad-look og gode frihøjde

Brugt Peugeot 2008

Peugeot 2008 er kendetegnet ved sit rummelige indre og kompakte ydre – og ikke mindst for at være en billig og super lækker mini-SUV. Det særlige ved brugte Peugeot 2008 er dog, at de på ingen måde virker billige. Der er nemlig kræset for hele designet ned til allermindste detalje.

Brugte Peugeot 2008 er karakteriseret ved sin høje indstigning, ultramaskuline offroad-look med rå detaljer såsom et frækt kølergitter, dynamiske linjer og store, fede skærme. Udseendet matcher uden tvivl, hvad der gemmer sig under kølerhjelmen – nemlig masser af effektivitet og slagkraft.

Finansiering af din bil

Se alle vores brugte Peugeot 2008 her

Masser af køreglæde med en brugt Peugeot 2008

Brugte Peugeot 2008 er den ultimative crossover og helt perfekt som mindre familiebil. Med den høje indstigning og et formidabelt overblik over vejen foran dig byder brugte Peugeot 2008 på masser af køreglæde. Kombinationen af det kompakte ydre og det gode udsyn gør den nem at manøvre rundt i by såvel som på landevejen – selv parkering i byen er en fornøjelse. Med en brugt Peugeot 2008 nyder du ganske enkelt godt af en smukt udført bil med masser af dynamik, stabilitet og komfort under kørslen.

Men hvilket drivmiddel finder du så brugte Peugeot 2008 med? Under kølerhjelmen på brugte Peugeot 2008 gemmer der sig enten en slagkraftig benzin- eller dieselmotor. Men du kan faktisk også få den kompakte SUV med en super lækker elmotor med masser af hestekræfter. Denne model er så banebrydende innovativ, at Peugeot har valgt at kalde den Peugeot e-2008. Samme lækre udseende og skarpe design, men ny motor under hjelmen.

Køb brugt Peugeot 2008 hos Bilhuset Køge

Har du forelsket dig i en brugt Peugeot 2008, finder du hos Bilhuset Køge brugte Peugeot 2008 i flere udstyrsvarianter og årgange til knaldgode priser. Når du handler brugt Peugeot 2008 hos Bilhuset i Køge, handler du med et bilhus, som har et langt forhold til Peugeot. Ja, faktisk har vi mere end 30 års erfaring med Peugeot og kan derfor tilbyde dig den allerbedste service samt masser af viden på området.

Er en brugt Peugeot 2008 bilen for dig, men er du i tvivl om finanserne, kan du hos os få finansieret din bil. Vi samarbejder med både Jyske Finans og Santander Consumer Bank. Sammen finder vi den finansieringsform, der passer ind i din hverdag og økonomi. Har du lyst til at blive klogere på finansiering hos os, kan du læse mere her. Du er også altid velkommen til at kontakte os her.

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?