Se vores åbningstider i påsken – Gældende fra den 6. april

Peugeot 108

Bliv forført af dynamsike linjer, god komfort og perfekt pladsudnyttelse

Brugte Peugeot 108

Drømmer du om en skøn minibil, du kan trille rundt i indre by med? En lille racer som også giver følelsen af gedigen bil, der nemt tilbagelægger flere kilometer på landevejen og samtidig føles rummelig? Da er der ingen tvivl om, at en brugt Peugeot 108 er et oplagt valg. Den rappe, lille bybil er skræddersyet til dig, der har brug for en smart, lille bil.

Brugte Peugeot 108 går hånd i hånd med et praktisk, komfortabelt og kompakt design. Du skal ikke lade dig snyde af størrelsen udefra – her er pladsen udnyttet til fulde. Når du sætter dig ind bag rattet, opdager du lynhurtigt, at hver kubikmeter i bilens kabine er gennemtænkt ned til mindste detalje og udnyttet på bedste vis. Du får nemlig følelsen af masser af plads, da brugte Peugeot 108 har højt til loftet. Derudover har bagagerummet også en kanon god størrelse på omkring 196 liter, og takket være super praktiske splitbagsæder, kan du faktiske udvide kapaciteten til op mod 780 liter.

Finansiering af din bil

Se alle vores brugte Peugeot 108 her

Bliv forført af en elegant, brugt Peugeot 108

Brugte Peugeot 108 er altså super praktiske med masser af komfort, men hvad med udseendet og udstyret? Brugte Peugeot 108 er indbegrebet af stilfuld elegance. De er designet med lækre dynamiske linjer og en solid front, der giver et dominerende og rapt udtryk. Derudover finder du dem med lækkert multimedieudstyr alt efter årgangen på bilen. Det skyldes selvfølgelig, at der er sket en del på den teknologiske front siden den første Peugeot 108 trillede af samlebåndet tilbage i 2014. Blandt brugte Peugeot 108 finder du blandt andet også Bluetooth, USB-indgang, LED-kørelys og el-sideruder. De nyere brugte modeller på markedet er ovenikøbet udstyret med Apple CarPlay. Du bør dog altid være opmærksom på, at brugte Peugeot kommer i forskellige udstyrsvarianter. Hos Bilhuset Køge forhandler vi brugte Peugeot 108 fra forskellige årgange og i forskellige udgaver. Den lille rappe Peugeot 108 findes både som 3-dørs-hatchback og 5-dørs-hatchback.

Køb brugt Peugeot 108 hos Bilhuset Køge

Hos Bilhuset Køge finder du brugte Peugeot 108 – klargjorte med duften af ny bil.  Vi tilbyder dig mere end 30 års erfaring med køb og salg af biler. Ikke nok med det, så har vi også et helt særligt forhold til Peugeot. Ja, faktisk har vi handlet med Peugeot de sidste 30 år og kan derfor tilbyde dig exceptionel bred viden inden for brugte Peugeot.

Når du handler brugt Peugeot 108 hos Bilhuset Køge, har du mulighed for at få finansieret din bil lige her i butikken. Vi samarbejder nemlig med Jyske Finans og Santander Consumer Bank. Sammen finder vi den bedste finansieringsmulighed, så du kan få ny bil og økonomi til at hænge sammen uden problemer. Vil du vide mere om finansiering her hos os, kan du blive klogere lige her.

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?