Skip to main content

Salgsafdelingen er rykket online

Grundet de nye restriktioner i forbindelse med COVID-19 holder vores salgsafdeling fysisk lukket. Vi har dog ikke lukket og slukket helt – har du brug for råd eller vejledning, sidder vores dygtige sælgere stadig klar på telefon, mail og chat. Du er meget velkommen til at kontakte os ved at ringe på tlf. 56 64 00 00, benytte vores kontaktformular eller sende en mail til salg@koge.peugeot.dk.

Værkstedet holder åbent

Vores værksted holder åbent fra 07.00-17.00 mellem jul og nytår trods de nye restriktioner i forbindelse med COVID-19. Vi står klar til at reparere eller servicere din bil og tager selvfølgelig alle forhåndsregler, så du trygt kan besøge os. Trænger din bil til en kærlig hånd, kan du booke tid på værkstedet

her

eller ved at ringe på tlf. 56 64 00 00.

Biludlejning og klargøringscenter holder åbent

Vores udlejningscenter samt klargøringscenter holder åbent som normalt. Du kan altså stadig hente din udlejningsbil eller benytte vores klargøringscenter mellem jul og nytår. Vi tager selvfølgelig alle forhåndsregler, og du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 56 64 00 00 for at lave en aftale, du er tryg ved.