Skip to main content

Dækskift

Hjulbytte

De fleste af os vælger at skifte mellem vinter- og sommerdæk. Det er det sikreste og langt bedre for dæk og fælge. Med den rigtige dæktype, får du et bedre vejgreb og bedre brændstoføkonomi. Lader du dit Peugeot værksted skifte dine dæk, slipper du for en masse besvær, og du er sikker på, at de er monteret korrekt. Mod et mindre beløb kan vi også opbevare dine overskydende hjul.

Hjulbytte inkluderer af- og påmontering af hjul. Hjulbytte inkluderer ikke afbalancering, sporing, dækmontering på fælg, hjulbolte eller hjulopbevaring.

Hjulopbevaring

Mangler du et sted at opbevare dine sommer- og vinterhjul, så hjælper vi hos Peugeot Køge gerne med dette - mod et mindre beløb. 

Benytter du dig af vores service, slipper du ikke alene for arbejdet med at af- og påmontere hjulene, du er også sikker på, at dine hjul står tørt og sikkert, uden at du selv skal bruge opbevaringsplads til formålet. 

Dit Peugeot værksted står altid klar med et godt råd og vejledning om, hvilke dæk, du skal vælge og om dækmønster, dækprofil og restlevetid.

Hvis du vælger både at få skiftede og opbevarede dine dæk hos Peugeot Køge, betaler du er særlig fordelagtig pris. Dette koster nemlig kun 575 kr.

 

Vinterdæk

Hvornår skal du skifte til vinterdæk?

  • Når temperaturen er under 7 °C, stivner sommerdækkenes gummi, og ydeevnen forringes. Det bedste vejgreb opnås med vinterdæk, da disse er fremstillet i en speciel type gummi.
  • Om vinteren er vejrforholdene ofte vanskelige med sne, regn, tåge, is, frostvejr og isslag – alle sammen faktorer, der gør trafikken farlig. Vælg vinterdæk, så du kan begive dig ud på frysende, snedækkede, regnvåde eller fugtige veje uden konstant risiko for at miste kontrollen over bilen. Risikoen for akvaplaning begrænses og trækkraften forbedres.

Gode råd fra Peugeot

  • I modsætning til den generelle opfattelse er vinterdækkenes specielle gummi lige så holdbart som det gummi, der bruges til sommerdæk.
  • I lighed med sommerdæk skal de opbevares korrekt mellem to anvendelsesperioder for at bevare deres egenskaber. Spørg din Peugeot tekniker til råds om opbevaring af dæk.
  • Gå ikke på kompromis med sikkerheden for at spare penge. Selv når det ikke sner, giver vinterdækkene større sikkerhed. De er lavet af en type gummi, som er mere velegnet om vinteren, og dermed opnås et bedre vejgreb.
  • I Danmark anbefaler vi vinterdæk til alle biler.

Dæk & fælge