Se vores åbningstider i påsken – Gældende fra den 6. april

Peugeot e-2008

Bliv forført af støjsvag kørsel, indfarvet kølergitter og rå, maskuline linjer

Brugt Peugeot e-2008

Høj indstigning, fantastisk udsyn og overblik over vejen foran dig. Kompakt og super rummelig på én og samme tid. Alt sammen ord der beskriver brugte Peugeot e-2008 på bedste vis. Peugeots crossover på el er en alsidig bil, hvor der er kræset for teknologi og design. Med høje skærme, et råt, maskulint kølergitter og dynamiske linjer ligner den faktisk benzin- og dieselversionen af selvsamme bil. Men tag ikke fejl. El-versionen er alligevel nem at spotte. Dens kølergitter er nemlig indfarvet i grønt og blåt og har et helt særligt mønster, der uden tvivl leder tankerne hen på elektricitet og elbil. 

Brugte Peugeot e-2008 er til dig der er vild med det bestialske og maskuline ydre fra SUV’en, men som samtidig er forelsket i tanken om en elbil. Hos Bilhuset Køge forhandler vi brugte Peugeot e-2008 til gode priser.

Finansiering af din bil

Se alle vores brugte Peugeot e-2008 her

Masser af køreglæde med brugt Peugeot e-2008

Det er efterhånden ikke til at komme uden om de mange elbiler, der er poppet op på markeder. Trods dette skiller den rå Peugeot e-2008 sig alligevel ud. Her er det nemlig tale om en kompakt SUV/crossover på el. Med en brugt Peugeot e-2008 glider du nærmest lydløst gennem bybilledet. Hvis det ikke var for det høje maskuline ydre og gennemførte design, ville den nærmest trille helt uset afsted.

Peugeot e-2008 er let at manøvrere med sin kraftige elmotor og ligger sikkert på vejen – og så er den selvfølgelig udstyret med automatgear, der gør det endnu nemmere at sidde bag rattet. Et tryk på speederen og afsted det går. Brugte Peugeot e-2008 byder på dynamisk, fleksibel og ikke mindst støjsvag kørsel.

Køb brugt Peugeot e-2008 hos Bilhuset Køge

Hos Bilhuset Køge forhandler vi den ultralækre SUV Peugeot e-2008 brugt – og som noget helt særligt har vi mere end 30 års erfaring med salg og køb af biler, ja sågar med salg og køb af Peugeot. Hos Bilhuset Køge har vi nemlig et helt særligt passioneret forhold til det franske mærke. Vi har derfor en exceptionelt bred viden inden for brugte Peugeot, som du kan nyde godt af.

Ved køb af nyere, brugt Peugeot 2008 hos Bilhuset Køge, kan du få finansieret din bil lige her hos os. Vi samarbejder med både Santander Consumer Bank og Jyske Finans. Det giver os mulighed for at sammensætte den allerbedste finansieringsmulighed til dig, så det hele kommer til at passe med hverdagsøkonomien. Har du spørgsmål til brugte Peugeot e-2008 eller til finansiering, er du altid velkommen til at give os et kald. Du finder al kontaktinformation her.

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?