Peugeot 5008

Lad dig blæse bagover af den perfekte fusion af praktik, rummeliged og æstetik

Brugt Peugeot 5008

Franske Peugeot har gjort noget hen mod det umulige. De har rent faktisk skabt en pænt lækker stor bil med hele syv siddepladser og henvender sig med deres Peugeot 5008 derfor til den store børnefamilie, der har brug for 3 autostole linet op ved siden af hinanden på bagsæderne. Faktisk er Peugeot 5008 en forvokset Peugeot 3008 – her er der bare gjort plads til hele kuldet.

I brugte Peugeot 5008 sidder man ganske fremragende på forsæderne, og der er fint med plads på de første 3 bagsæder. Derefter bliver det lidt snævert. De 2 bagerste sæder, som gør en brugt Peugeot 5008 til en syvpersoners bil, hives nemlig op ad gulvet i bagagerummet. Her er der stadig fint med plads også til de lidt større børn, der sikkert vil være himmelhenrykte over at få lov at sidde i ”bilens bagagerum”. Når det er sagt, er en brugt Peugeot 5008 en helt fantastisk bil til storfamilien. Lægges sæderne ned byder brugte Peugeot 5008 på et fantastisk stort bagagerum.

Finansiering af din bil

Se alle vores brugte Peugeot 5008 her

Velkørende fransk lækkerhed

Rummelighed og praktik er en ting. Hvad med designet og køreegenskaberne? Brugte Peugeot 5008 formår at kombinere masser af plads og praktik med et æstetisk design. Den er karakteriseret ved højt karrosseri, dynamiske linjer, rå kølergrill, fede LED-lygter og høje skærme. Ja, der er tale om en robust, maskulin SUV fra franske Peugeot. Indretningen er indbydende, og der er faktisk taget lidt inspiration fra moderne fly, med fold-ud-flyborde til børnene på bagsæderne – et sikkert hit.

Der er styr på det hele i brugte Peugeot 5008. Bilen er lækker, den er velkørende og komforten er i højsædet. Den føles blød med den helt perfekte affjedring til lange ture. Men hvilket drivmiddel kan du så være heldig at få denne franske storfamiliebil med? Brugte Peugeot 5008 kommer udelukkende i en benzin eller dieseludgave med motorer som performer rigtig fint.

Køb brugt Peugeot 5008 hos Bilhuset Køge

Hos Bilhuset Køge forhandler vi brugte Peugeot 5008 i flere årgange og udstyrsvarianter. Alle sammen klargjorte, så du får følelsen af total fabriksny bil, når du sætter dig ind bag rattet. Vi har hos Bilhuset Køge gennem mange år haft en hed kærlighedsaffære med franske Peugeot – og den er ikke slut endnu. I mere end 30 år har vi handlet med køb og salg af Peugeot. Vi har derfor en bred viden inden for de mange forskellige modeller på markedet og hjælper dig hellere end gerne til alt, der er værd at vide om netop den brugte Peugeot 5008, du har udset dig.

Ved du allerede at Peugeot 5008 skal hjem til dig at stå, men er du i tvivl om finanserne, hjælper vi dig også med det. Vi samarbejder nemlig med Santander Consumer Bank og Jyske Finans, så du har mulighed for at få din bil finansieret her hos os. Læs mere om finansiering ved køb af bil her.

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?