Peugeot 3008

Fransk lækkerhed med masser af frihøjde og muskuløse linjer

Brugte Peugeot 3008

Peugeots æstetiske og smukt udførte Peugeot 3008 er en rigtig fransk lækkerbisken med sit strømlinede og dynamiske design. Brugte Peugeot 3008 hører til i mellemklassen og er således en mellemstørrelse SUV. Men er det noget franske Peugeot kan, så er det at lave kompakte biler med, hvad der føles som oceaner af plads.

Det helt særlige ved en brugt Peugeot 3008 er nemlig, at du har en skøn høj indstigning, der giver dig fornemmelsen af masser af rum omkring dig, da du får et fantastisk overblik over vejen foran dig og et fremragende kig til bilens display, instrumentbræt og smukt udførte paneler. Den høje profil giver masser af plads og luft i kabinen – og bagagerummet er heller ikke dumt i størrelsen.

Finansiering af din bil

Se alle vores brugte Peugeot 3008 her

Få gode køreoplevelser med en brugt Peugeot 3008

Drømmer du om gode køreoplevelser, er en brugt Peugeot 3008 svaret på dine drømme. Affjedringen er god og harmonisk og med ergonomiske sæder, kan du ikke sidde bedre, når du skal køre lange ture. Bilen ligger godt i svingene på kringlede veje og gør det ligeledes kanon på motorvejen. Sikkerheden er desuden i top. 

Men hvad for et drivmiddel kan du så få denne skønne rummelige crossover med? Som med mange andre af Peugeots biler fås brugte Peugeot 3008 med henholdsvis benzin eller diesel som drivmiddel. Men faktisk har Peugeot også lanceret en hybrid-udgave. Helt konkret betyder det, at Peugeot 3008 hybrid kommer med både en elmotor og en benzinmotor.

Peugeot skabte Peugeot 3008 som et økonomisk alternativ til den rå firehjulstrækker – og man må sige de har ramt plet med dens høje profil, rummelighed og ikke mindst formidable køreegenskaber.

Køb brugt Peugeot 3008 hos Bilhuset Køge

Hos Bilhuset Køge finder du nyere, brugte Peugeot 3008. Alle sammen klargjorte så du bliver mødt af duften af spritny bil lige så snart, du sætter dig ind bag rattet. Vi har hos Bilhuset Køge haft en lang kærlighedsaffære med det franske mærke, ja faktisk kører vi på mere end 30 års forkærlighed for Peugeot. 

Når du køber brugt Peugeot 3008 hos os, er du garanteret dygtig og kompetent rådgivning. Vi hjælper dig hellere end gerne med alt, hvad der er værd at vide omkring den brugte Peugeot, du har i kikkerten. Vi hjælper dig også med at finde den rette finansieringsform, har du besluttet dig for at købe din brugte Peugeot ved os. Hos Bilhuset Køge samarbejder vi nemlig med Jyske Finans og Santander Consumer Bank. Vil du vide mere omkring finansiering, kan du blive lidt klogere her.

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?