Se vores åbningstider i julen – Gældende fra den 24. december

Bilhusets historie

Bilhusets historie

Der er blevet solgt brugte biler i mange år fra vores oprindelige adresse på Tangmosevej 95 4600 Køge, hvor der ellers primært har været fokus på nybilssalg af Peugeot modeller.

Man har dog længe haft tanken omkring adskillelse de to afdelinger ad, så man kunne lave et bilhus med 100% fokus på brugte biler. I 2020, under starten af hvad der skulle blive til Covid-19 pandemien, var der pludselig den helt rigtige mulighed for at overtage et lejemål på nabogrunden på Tangmosevej 93, og derfra gik det rigtig hurtigt.

Den 1. september kunne vi åbne op for vores showroom og tilhørende lager under brandet ”Bilhuset Køge”, som kunne huse op til 90 biler. Et Quickpoint værksted blev åbnet i samme omgang i den tilhørende værkstedsbygning, for at skabe rammerne for et komplet bilhus, som kunne magte alle opgaver, og sammen med hele infrastrukturen fra Peugeot Køge, have alle de nødvendige kompetencer for at drive et rigtigt brugtbilscenter.

I starten blev butikken til dagligt drevet af vores brugtvognsansvarlige Anders og værkstedet havde en værkstedschef og en lærling.

Siden da er der kommet en sælger mere til i butikken, og værkstedet er udvidet til en værkstedschef og to mekanikere.

I vores brugtvognscenter har vi årlig kapacitet på 420 solgte biler og 420 glade kunder, som vi hjælper med at finde den rette bil, der passer til deres behov.

Beregn byttepris

Book prøvetur

Hvad er din bil værd ?